AK PARTİ İL KADINLAR KOLU GÜNEYKÖY'DE

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve yönetimi, tüm sandıklardaki kadın seçmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

İl genelindeki kadın seçmenler ile sandık bazlı olarak bir araya gelinerek, seçim öncesi karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ve çalışmaların paylaşıldığı interaktif bir çalışma hedefleniyor. Bu kapsamda İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ile yönetimi, Güneyköy’de sandık bazlı seçmen toplantısını gerçekleştirdi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Şimşek, “Yine kadınların ‘biz buradayız’ dediği bir yerdeyiz. Bu akşam Güneyköyümüzün samimi, sohbeti güzel, içten ve birbirinden değerli kadınlarıyla köy kahvesinde toplandık. Kahveye gidiyoruz diye çıkmışlar evden. Köyümüzün sandık bazlı seçmen toplantısını gerçekleştirdik. Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Huriye Efe teyzemizi evinde ziyaret ettik, dualarını aldık. Ama her şeyden önce çok güzel insanlar tanıdık, biz kadınların istediğinde neler yapabileceğinden konuştuk. Bizleri aile sıcaklığında ağırlayan Güneyköy’lü hemşerilerimize çok teşekkür ederiz Daha güzel yarınlar için tüm gücümüzle bir aradayız. Sandık sandık işliyoruz 2023’ü” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!