AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
AK Parti Yalova İl Başkanlığının Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Genel Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Prof.Dr Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirildi.
AK Parti Yalova İl Başkanlığının Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Genel Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Prof.Dr Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya; Ak Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ak parti İl başkanı Muğlim Bağatar; il yöneticileri, İlçe Başkanları, Ak partili ilce ve belde belediye başkanları, belediye ve İl Genel meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Ak parti İl başkanı Muğlim Bağatar açış konuşmasında "Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. İlk günkü aşk, inanç ve heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Bu güzel tablo, bizim azim ve gayretimizi artırdı, gücümüze güç kattı. İl Danışma Meclisi Toplantımızı şereflendiren Ak Parti Genel Başkanvekili Sayın Prof.Dr. Numan Kurtuluş nezdinde tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolunda birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz daim olsun." diye konuştu.
AK Parti Genel Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Prof.Dr Numan Kurtulmuş ise yaptığı konuşmada "İddia, irade ve ahlak sahibi kadrolar olarak yola devam edeceklerini ve dayanışmalarını artıracaklarını belirten Kurtulmuş, "2023'e giderken bu yoldaki eksikliklerimizi noksanlarımızı gidererek süratli bir şekilde yürüyüşümüze devam edeceğiz Allah'ın izniyle. 2023'te de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çok güçlü bir şekilde yeniden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı yapacağız."dedi.
Benzer Haberler
AK PARTİ TERMAL İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP YENİ YÖNETİCİLERİ MAZBATA ALDI
SAADET'TEN ANIT AĞAÇ KESİMİNE TEPKİ GELDİ
İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI
AK PARTİDEN ANIT AĞACIN KESİLMESİNE TEPKİ
CHP'Lİ KADINLARDAN BOŞ TENCERE EYLEMİ
ANAHTAR PARTİSİNDEN DERNEK ZİYARETLERİ
AK PARTİ'DEN ESENKÖY ZİYARETLERİ