AK PARTİ İL BAŞKANI VE TUTUK ANKARA'DA
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Vekili Tutuk’a AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’da eşlik etti.
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Vekili Tutuk’a AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’da eşlik etti.
Ankara temaslarında il olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’i ile biraraya gelen Başkan Vekili Tutuk ve İl Başkanı Bağatar ardından Mekânsal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar’ı ziyaret etti.
Programın ikinci gününde ise Başkan Vekili Tutuk ve İl Başkanı Bağatar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.



Benzer Haberler
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
CHP MERKEZ İLÇEDEN YTSO'YA ZİYARET
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU YAPILDI
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ESNAF ODASINA ZİYARET
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL ETİYOPYA'DA
CHP ALTINOVA'DA KAHVALTILI BULUŞMA
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN AÇIKLAMA
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU