AK PARTİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş İl Başkanı Umut Güçlü, İl Yöneticileri İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan,Yalova Belediye Başkan Yardımcsı Fatih Şahin, gençlerle çay bahçesinde bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde  her kesimin ve gençlerin desteklerini istediler.
 
AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde Yalova'da çalışmalarını sürdürüyor. Büyükgümüş “28 Mayıs’ta bir kez daha kazanan milletimiz olacaktır. İkinci turda büyük bir oy farkı ile sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazanacaktır. Biz de bunun için sahaya çıkarak, gerekli çalışmalarımızı seçim gününe kadar gece gündüz demeden yapacağız."  dedi.
 
 
Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TURKİYE YUZYILI AK PARTI TURKİYE YUZYILI IÇIN DOĞRU ZAMAN DOĞRU ADAM 19 nayıs ATATÜ RK' Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Kutlu Olsun! Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ AK aloya Villetvekes MKYK MelihaAKYOL Meliha AKYOL AK Parti lova lletvekili UmutGÜÇLÜ Umut GÜÇLÜ AK Part Yalova Başkanı' görseli olabilir
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!