AK PARTİ'DEN PAZAR ESNAFINA ZİYARET
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile birlikte merkez kapalı pazar yeri esnafını ziyaret etti.
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile birlikte merkez kapalı pazar yeri esnafını ziyaret etti.
Başkan Vekili Tutuk, İl Başkanı Bağatar ile esnafın talep ve önerilerini dinledi. İlgili birimlere gerekli talimatları verdi.
Esnafla zaman zaman bir araya geldiklerini belirten Başkan Vekili Tutuk, “Vatandaşlarımızın meyve, sebze ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılayan esnafımızı İl Başkanımızla birlikte ziyaret ettik. Hem talep ve önerilerini dinledik hem de sıcak çaylarını içtik. Bizlere yöneltmiş oldukları talep ve önerilerin çözümü için ilgili arkadaşlarımıza anında talimatlarımızı verdik. Bu tür ziyaretlerimizi gerçekleştirerek esnafımızın her konuda yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri ilgi için tüm esnafımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.
Benzer Haberler
İYİ PARTİ'DEN KİVİ ÜRETİCİLERİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN YALOVA'DA ESNAF ZİYARETLERİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'A BAKANDAN YANIT
CHP'DEN TERSANE GİRİŞİMCİLERİNE ZİYARET
AK PARTİ İL KOORDİNATÖRÜ İLE TOPLANDI
CHP YALOVA GENELİNDE 45 BİN İMZA TOPLADI
İYİ PARTİ'DEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
BÜYÜKGÜMÜŞ: SİYASET SOKAKTA ÖĞRENİLİR