AK PARTİ'DEN BÜYÜKGÜMÜŞ'E ZİYARET

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, ilçe ve belde başkanlarıyla birlikte Ankara’da AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü ziyaret etti. Görüşmede Yalova yatırımları ve parti teşkilat çalışmaları değerlendirildi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve ilçe-belde başkanları, Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile Ankara’da bir araya geldi. Ziyarette gündem, teşkilat çalışmaları ve Yalova’ya yönelik projeler ele alındı.

Ankara’da Önemli Görüşme: Yalova’dan Tam Kadro Ziyaret

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, beraberindeki Yalova ilçe ve belde başkanlarıyla birlikte, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü Ankara’da ziyaret etti. Ziyaret kapsamında hem ulusal gündem hem de Yalova özelinde çeşitli konular masaya yatırıldı.

Güçlü: “Milletimize Hizmet Yolunda Azimle Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü şu ifadeleri kullandı: “Gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk, teşkilat çalışmalarımızı istişare ettik. Milletimize hizmet yolunda aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Kıymetli Başkanımıza nazik ev sahipliği ve yakın ilgileri için teşekkür ediyoruz.” Görüşmenin, teşkilat içi koordinasyonun güçlenmesine ve Yalova’daki hizmetlerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağladığını belirten Güçlü, AK Parti’nin yereldeki çalışmalarının hız kesmeden süreceğini ifade etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!