AK PARTİ'DEN BALKAN EVİNE ZİYARET YAPILDI

TBMM’deki çalışmalarından artta kalan zamanı Yalova’da geçiren AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, partinin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BAL-GÖÇ Başkanı Lütfi Özgür’ü ziyaret etti.

Konuklarını GOP Mahallesi’nde yer alan Balkan Evi’nde konuk eden Özgür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Dernek çalışmaları ve Yalova’da yaşayan Balkan göçmenlerinin sorunları hakkında bilgiler veren Özgür, kendilerini ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledikleri için Meliha Akyol ve beraberindekilere teşekkür etti.

Özgür,  ziyaretin anısına AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Göç Hikayesi adlı kitabı hediye etti. Ziyaret hakkında bilgiler veren AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise, “İl Başkan Yardımcımız Ömer Bakkal, Merkez İlçe Başkanımız Umut Güçlü ve yönetim kurulu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Aslan, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kumali ile Bal-Göç Yalova Başkanı Lütfi Özgür ve dernek üyelerimizi ziyaret ettik. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Balkan Göçmenlerimizin gelenek ve göreneklerin yaşatılarak geleceğe aktarılması, Balkanlardaki soydaşlarımızın güncel durumu, derneğimizin Balkan göçmenleri adına yürütmüş olduğu dil faaliyetleri gibi birçok alanda bilgi aldığımız ve istişare ettiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Dernek Başkanımız Lütfü Özgür’e nazik kitap hediyesi için, dernek üyelerimize de misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!