AK PARTİ'DEN ANKARA'DA BİR DİZİ ZİYARETLER

AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Altınova Belediye başkanı Dr. Metin Oral, ilçede yapılacak olan yeni yatırımlarla ilgili Ankara’da çeşitli temaslarda bulundular.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ı ziyaret ettiler.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ankara’da ilçede gerçekleştirilecek olan yatırımlarla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Oral; Altınova Gündüz Hizmet Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi, ilçedeki gençlik ve spor yatırımları ile Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü binası inşaatıyla ilgili temaslarda bulundu.

3 önemli proje

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ı ziyaret ederek, Altınova Gündüz Hizmet Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi Projesinin yatırıma alınması ile ilgili görüşme gerçekleştirdiler.

Ardından; AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret ederek, ilçedeki gençlik ve spor yatımları konusunda görüş alışverişinde bulunuldular.

Öte yandan; AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşasıyla ilgili İçişleri Bakanlığıyla çalışma yürütüyor.

14.000 m2’lik bir alan

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile yapılan görüşmeyi değerlendiren AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Altınova Belediye Başkanlığımızın yaklaşık 14.000 m2’lik bir alanın imar planlamasını yaparak Bakanlığımıza kazandırdığı, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından dezavantajlı gruplara yönelik hizmetlerin çeşitlendirilmesi, geliştirilmesi ve hizmet standardının yükseltilmesi amacıyla engellik alanında ortaya çıkan ihtiyaçlar ve talepler de dikkate alınarak engelli bireylere hizmet sunacak bir merkez kurulması gerekliliği göz önünde bulundurularak geliştirilen ve sunulan proje olan Yalova Altınova Gündüz Hizmet Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi Projesinin yatırıma alınması ile ilgili talebimizi Sayın Bakanımıza ilettik. İlgili Merkezin hızlı bir şekilde yatırıma alınması konusunda destek ve ilgilerini gösteren Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Başkan Oral’dan teşekkür

İlçede önemli yatırımların gerçekleştirileceğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Bize destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, AK Parti Yalova İl Başkanımız Sayın Muğlim Bağatar ve şahsında tüm teşkilatlarımıza, AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekilimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş’e, AK Parti Yalova Milletvekilimiz Sayın Meliha Akyol’a, AK Parti Altınova İlçe Başkanımız Sayın Hasan Zafer’e ilçe halkım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!