AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY BAŞKAN A. ADAYI BAĞATAR'DAN ZİYARETLER
AK Parti eski İl Başkanı Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Muğlim Bağatar, Çiftlikköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklamasının ardından, ilçede seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine başladı.
AK Parti eski İl Başkanı Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Muğlim Bağatar, Çiftlikköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklamasının ardından, ilçede seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine başladı.
çiftlikköy'de esnaf ziyaretleri yapan ve seçmenlerle buluşan Bağatar, Çiftlikköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Lokman Şafak’ı ziyaret ederek, muhtardan mahallenin genel sorunlarını dinleyerek sohbet etti. Bağatar ziyaretin ardından yaptığı açıklamada "Milletimize hizmet yolunda gece gündüz demeden özveri ile çalışan kıymetli muhtarlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor." dedi
Çiftlikköy’ün sorunlarına, halkının taleplerine hâkim olduğunu ifade eden Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Muğlim Bağatar,’ Çiftlikköy ilçemiz, ilimizin en güzide ilçelerinden biridir. İlçenin sorunlarına, ilçe halkının taleplerine hâkimim. Partimizin de takdiri ile aday gösterilmemiz durumunda var gücümüzle Çiftlikköy için çalışmalarımıza başlayacağız.’ diye konuştu.



Benzer Haberler
TONAMI KÖPRÜSÜ YARIN BAKIMA GİRİYOR
SAADET PARTİSİ ÜYELİK STANDI AÇTI
TEMA'DAN TEMALI OLMAK EĞİTİMİ
AK PARTİ KADIKÖY DANIŞMA KURULU YAPILDI
NİHAL ADSIZ ÖLÜMÜNÜN 50. YILINDA ANILDI
MİMOZA KADIN RİTİM GRUBU’NDAN MUHTEŞEM GECE
YALOVA BELEDİYESİNDEN SOSYAL ÇALIŞMALAR
TERMAL BELEDİYE BAŞKANI ACAR’DAN, İŞ ADAMI SOYSAL’A ZİYARET