AK PARTİ ALTINOVA İLÇE YÖNETİMİNE ZİYARET
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Partili belediye meclis üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ü ziyaret etti.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Partili belediye meclis üyeleri, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ü ziyaret etti.
Türkiye Yüzyılına katkı sağlamak adına Altınova’da var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “El ele vererek ilçemizi marka şehir haline getiriyoruz” dedi.
Parti binasında ziyaret
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Partili belediye meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Bilal Ok, Birol Bayram, Hasan Karabacak ve Şaban Cineviz, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ü parti binasında ziyaret ettiler. Ziyarette, İl koordinatörü Turhan Soysal da yer aldı.
“Var gücümüzle çalışıyoruz”
Altınova’da birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bugüne kadar olduğu gibi hizmet bayrağını en yükseğe taşımak için var gücümüzle çalışacak, güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, “El ele vererek birlik ve beraberlik içirişinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



Benzer Haberler
CHP'Lİ BAŞKANLAR ANKARA'DA TOPLANDI
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP' İL ÖRGÜTÜNDEN 23 NİSAN KUTLAMASI
AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AHDE VEFA
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
AK PARTİ YÖNETİMİ PAŞAKENT MAHALLESİNDE
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET