Ressam, müzisyen ve sanatçı kimliğinin yanı sıra 1. Sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Sula, Yalova üniversitemizde öğrencilerle buluştu.
Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Valimiz Dr. Hülya Kaya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cahit Külekçi ve Prof. Dr. Taner Tatar, Genel Sekreterimiz Hayri Karaca, il protokolü, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.
İnsan olma bilinci, sanatın insan ruhundaki yeri ve içsel yolculuk üzerine etkileyici bir sunum gerçekleştiren Ahmet Sula; kendi tecrübelerinden örnekler paylaşarak öğrencilere hem sanatsal hem de insani açıdan ilham veren mesajlar verdi.
Öğrencilere yalnızca bilgi değil, ilham da veren Ahmet Sula; gençlerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine yönelik vurgularıyla farkındalık oluşturdu.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Taner Tatar ve İl Emniyet Müdürü Vekili Cemil Kocabaş tarafından Ahmet Sula’ya hediye takdim edildi.

.jpeg)
.jpeg)


.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)





Benzer Haberler
YESOB KONGRESİ 1 MAYIS'TA: BOZKURT VE EKİBİNE TAM DESTEK
ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNÜ DEV BAYRAK
ÇİFTLİKKÖY'DE ÇOCUK TİYATROSU
YAMAN: 23 NİSAN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR
ESENKÖY SAHİLİNDEKİ ÇÖKMELERE MÜDAHALE
ÇİFTLİKKÖY'DE YAZ ÖNCESİ İLAÇLAMA
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DENETİM
YALOVA TURİZMİ NEREYE GİDİYOR?