1988 YILINDA YALOVA GAZİPAŞA CADDESİ
1988 Yılını gösteren bu fotoğrafta o dönemler Gazipaşa Caddesinin her bir yerinden denize girilebilir, güneşlenme olanağı bulabilirdik. İşte bu fotoğrafta gördüğünüz yer Gazipaşa Caddesinin o yıllardaki durumudur.
1988 Yılını gösteren bu fotoğrafta o dönemler Gazipaşa Caddesinin her bir yerinden denize girilebilir, güneşlenme olanağı bulabilirdik. İşte bu fotoğrafta gördüğünüz yer Gazipaşa Caddesinin o yıllardaki durumudur.
Yağmurlu ve soğuk bir günde Gazipaşa caddesinin sonlarından çekilen bu fotoğrafta Donanma tesisleri de görülebilmekte. Sahilde çok katlı yapılaşmaların başladığı dönemlerde çekilen bu fotoğrafta görüldüğü gibi Yalova iskelesinden bu noktaya kadar her taraftan denize girilebilirdi.
O yıllarda bu caddenin en önemli özelliği ise burada Zafer sitesinin bulunmasıdır. Yazlıkçıların ve Yalovalıların en fazla rağbet gösterdiği bu caddede yaz aylarında buradan denize girilir, yol kenarlarına şezlonglar konularak güneşlenme olanağı bulunabilirdi.
Evlerden getirilen küçük çaydanlıklar yada termoslarla yol kenarlarında küçük iskemlelere oturan yazlıkçılar buradan Yalova ve karşı yakanın güzelliğini seyredebilir, Gazipaşa Caddesinde güzel dostluklara ilk adımlarda burada atılırdı.






Benzer Haberler
1963 YILINDA GAZİPAŞA CADDESİ BÖYLEYDİ
1970 YILI YALOVASPOR 19 MAYIS'I KUTLUYOR
1986 YILI YALOVA STADYUMUNDA 19 MAYIS
1930 YILLARDA YALOVA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
2007 YILI YALOVA'NIN İKİ ÇINARI BİRLİKTE
1980 YILINDA ÇINARCIK SAHİL CADDESİ
2005 YILI YALOVA KÖYLERİNDEE HIDRELLEZ
1982 YILI YALOVA KAYMAKAMI ORHAN AYKAN