1980 YILINDA ÇINARCIK SAHİLİ VE İSKELESİ
1980 yılının başlarında çekilen bu fotoğrafta o dönemin Çnarcık ilçesini görüyorsunuz. Çınarcık ilçesinin henüz hızlı müteahhitler tarafından henüz yeni keşfedildiği tarihlerde çekilmiş bu fotoğraf aynı zamanda Mavi ile Yeşil’in kucaklaştığı bir dönemden kalan Marmara’nın İncisi Çınarcık’tır.
1980 yılının başlarında çekilen bu fotoğrafta o dönemin Çnarcık ilçesini görüyorsunuz.Çınarcık ilçesinin henüz hızlı müteahhitler tarafından henüz yeni keşfedildiği tarihlerde çekilmiş bu fotoğraf aynı zamanda Mavi ile Yeşil’in kucaklaştığı bir dönemden kalan Marmara’nın İncisi Çınarcık’tır.
Çınarcık küçük bir kasabayken o yıllarda Çınarcık sahilinde gezinti yapmak, Masmavi denizinde metrelerce derinliğinden çıkarılan midye ve taşlarla biblo yapmak, Çınar ağaçların altında dinlenmek, kayıkla tertemiz denizlerde kürek çekmek en büyük tutkulardan biriydi.





Benzer Haberler
1961 YILI SUBAŞI'NDA 23 NİSAN KUTLAMASI
1981 YILINDA ESENKÖY LİMANI VE SAHİLİ
1971 YILINDA YALOVA DEREAĞZI İŞTE BÖYLEYDİ
1958 YILI TERMAL ÇINARALTI VE ÇINAR OTEL
1960 YILINDA ARMUTLU'DA KURAN KURSU
1965 YILI ÇİFTLİKKÖY KARAKİLİSE SAHİLİ
1937 YILI FİKRET MADARALI ÖĞRENCİLERİYLE
1971 YILI GAZİ PAŞA CADDESİ VE YALOVA SAHİLİ