1977 YILI SABAHINDA YALOVA İSKELESİ
Yalova’nın yakın tarihine ait bu fotoğrafta Yalova İskelesinde sabahın erken saatlerinde sisli bir havada Yalova iskelesini görüyorsunuz.
Yalova’nın yakın tarihine ait bu fotoğrafta 1977 yılında Yalova İskelesinde sabahın erken saatlerinde sisli bir havada Yalova iskelesini görüyorsunuz.
Fotoğrafın sol tarafında bir döneme damgasını vurmuş Yalova Deniz Gazinosu görülüyor. Sağ tarafta ise Yalovaspor’a ait oto park görülüyor.
24 Saat karşılıklı Kartal’a Arabalı Vapur seferlerinin yapıldığı bu tarihlerde Yalovaspor’un en büyük gelir kaynağı işte bu otoparktı. Çünkü, Arabalı vapura binecek olan tüm araçlar bu otoparktan giriş yapmak zorundaydı.
O yıllarda Yalova iskelesinden günün 24 saati karşılıklı olarak Kartal- Yalova arası arabalı vapurları çalışırken, Sirkeci'ye de günde 4 kez yolcu vapurları, işte bu gördüğünüz Yalova iskelesinden kalkardı.
Benzer Haberler
1989 YILINDA ÇİFTLİKKÖY SEMA SİTESİ
1935 YILI ÇINARCIK'DA 23 NİSAN KUTLAMASI
1965 YILI YALOVA'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI
1961 YILI SUBAŞI'NDA 23 NİSAN KUTLANIRKEN
1979 YILINDA ARMUTLU İLÇESİ KAPAKLI KÖYÜ
1975 YILI YALOVA BADGODESBERG PLAJI
1961 YILI HÜKÜMET KONAĞI VE MEYDANIMIZ
1960 YILINDA YALOVA ELMALIK KÖYÜ