1977 YILI SABAHINDA YALOVA İSKELESİ
Yalova’nın yakın tarihine ait bu fotoğrafta Yalova İskelesinde sabahın erken saatlerinde sisli bir havada Yalova iskelesini görüyorsunuz.
Yalova’nın yakın tarihine ait bu fotoğrafta 1977 yılında Yalova İskelesinde sabahın erken saatlerinde sisli bir havada Yalova iskelesini görüyorsunuz.
Fotoğrafın sol tarafında bir döneme damgasını vurmuş Yalova Deniz Gazinosu görülüyor. Sağ tarafta ise Yalovaspor’a ait oto park görülüyor.
24 Saat karşılıklı Kartal’a Arabalı Vapur seferlerinin yapıldığı bu tarihlerde Yalovaspor’un en büyük gelir kaynağı işte bu otoparktı. Çünkü, Arabalı vapura binecek olan tüm araçlar bu otoparktan giriş yapmak zorundaydı.
O yıllarda Yalova iskelesinden günün 24 saati karşılıklı olarak Kartal- Yalova arası arabalı vapurları çalışırken, Sirkeci'ye de günde 4 kez yolcu vapurları, işte bu gördüğünüz Yalova iskelesinden kalkardı.



Benzer Haberler
1980 YILI ÇİFTLİKKÖY'LÜ KARA TAKSİCİSİ FEVZİ
1908 YILINDA YAPILAN FEVZİYE KÖYÜ CAMİİ
1967 YILI GEYİKDERE KÖYÜ HASAT ZAMANI
1971 YILI YALOVA GAZİPAŞA CADDESİ BÖYLEYDİ
1984 YILI ÇAVUŞÇİFTLİĞİ KÖYÜ ÖĞRENCİLERİ
1955 YILI ÇINARCIK'TA KANTARLA ODUN SATIŞI
1961 YILINDA FATİH CADDESİ HUZUR SOKAK
1956 YILI KORUKÖYLÜ ÇİFTÇİLER TARLADA