1963 YILI YALOVA İSKELE BİLET SATIŞ GİŞESİ
1963 Yılında ABD Karamürsel üssünde görevli Dan Allen'in çektiği bu fotodğraf karesinde Yalova iskelesi önünde bulunan yoğun kalabalığı görüyorsunuz
1963 Yılında ABD Karamürsel üssünde görevli Dan Allen'in çektiği bu fotodğraf karesinde Yalova iskelesi önünde bulunan yoğun kalabalığı görüyorsunuz.
O yılllarda Yalova iskelesinden İstanbul'a kaürşılıklı olarak vapur seferleri düzenli olarak yapılırken ayrıca, B. Ada, H. Ada, Kınalıada, Sedefada, Burgazada gibi neredeyse tüm adalara uğrardı. Yalova kardal arası çalışan Arabalı vapurları ise 24 saat her saat başı karşılıklı olarak kalkardı.
Bu nedenle de Yalova iskelesinin önü ve Yalova caddeleri fotoğrafta gördüğünüz gibi Yalova iskelesinde günün ve gecenin her saatinde böylesi bir kalabalığa rastlamanız oldukça normaldi.
Yalova İskelesi önünde bekleyen Yalova Moda ve Yalova Seyehat otobüsleri İstanbul ve Kartal'dan gelen yolcuları fotoğrafta görüldüğü gibiiskelenin hemen önünde işte böyle beklerdi.



Benzer Haberler
1980 YILI ÇİFTLİKKÖY'LÜ KARA TAKSİCİSİ FEVZİ
1908 YILINDA YAPILAN FEVZİYE KÖYÜ CAMİİ
1967 YILI GEYİKDERE KÖYÜ HASAT ZAMANI
1971 YILI YALOVA GAZİPAŞA CADDESİ BÖYLEYDİ
1984 YILI ÇAVUŞÇİFTLİĞİ KÖYÜ ÖĞRENCİLERİ
1955 YILI ÇINARCIK'TA KANTARLA ODUN SATIŞI
1961 YILINDA FATİH CADDESİ HUZUR SOKAK
1956 YILI KORUKÖYLÜ ÇİFTÇİLER TARLADA