1942 YILI BELEDİYE BAŞKANI SEFA TÜZÜNATAÇ
1942 Yılında Yalova Belediye Başkanlığına getirilen Sefa Tüzünataç 8 yıl süreyle Yalova Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş ve 1950 yılında bu görevini bırakmıştı.
1942 Yılında Yalova Belediye Başkanlığına getirilen Sefa Tüzünataç 8 yıl süreyle Yalova Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş ve 1950 yılında bu görevini bırakmıştı.Yalova’nın ikinci Belediye Başkanı olan Sefa Tüzünataç’ı görüyorsunuz.
1942 Yılında Yalova Belediye Başkanlığına getirilen Sefa Tüzünataç 8 yıl süreyle Yalova Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş ve 1950 yılında bu görevini bırakmıştı.
Yardımsever kişiliğiyle ön plana çıkan ve 8 yıllık süre içinde önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Sefa Tüzünataç kendisine ait daireleri kütüphane yapılması kaydıyla bağışlamıştı.
Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve kendi adını taşıyan Safalı Yılmaz Tüzünataç Çocuk Kütüphanesi. 11.11.1982 tarihinde hizmete girmişti.



Benzer Haberler
1980 YILI ÇİFTLİKKÖY'LÜ KARA TAKSİCİSİ FEVZİ
1908 YILINDA YAPILAN FEVZİYE KÖYÜ CAMİİ
1967 YILI GEYİKDERE KÖYÜ HASAT ZAMANI
1971 YILI YALOVA GAZİPAŞA CADDESİ BÖYLEYDİ
1984 YILI ÇAVUŞÇİFTLİĞİ KÖYÜ ÖĞRENCİLERİ
1955 YILI ÇINARCIK'TA KANTARLA ODUN SATIŞI
1961 YILINDA FATİH CADDESİ HUZUR SOKAK
1956 YILI KORUKÖYLÜ ÇİFTÇİLER TARLADA