14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ ETKİNLİĞİ
14 Kasım Dünya Diyabet Günü çeşitli farkındalık etkinlikleriyle kutlandı. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kapsamında stant kurularak hasta ve hasta yakınlarına kan şeker ölçümü yapıldı. Yalova Belediyesi ve Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi işbirliğiyle seminer düzenlendi.
Yalova Belediyesi ve Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi işbirliğiyle 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla seminer düzenlendi.
Raif Dinçkök Kültür Merkezi Dinçer İlhan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Nefroloji ve İç Hastalıkları Uzm. Dr. Müjdat Batur Canöz ile Dahiliye ve İç Hastalıkları Uzm. Dr. Eyüp Özdemir konuşmacı olarak katılım sağladı.Gerçekleştirilen seminerde Diyabetin tanımı, diyabet türleri, diyabetli olduğumuzu nasıl anlarız, diyabetten korunmak için nelere dikkat etmeliyiz, çevremizde diyabetli olan kişiler için hangi uygulamalar yapılmalı, tıbbi yönden diyabet tedavisi gibi konularda hakkında uzmanları tarafından bilgiler verildi.









Benzer Haberler
BAŞKAN GÜREL, İTFAİYECİLERİ KUTLADI
YALOVA TUFAG KÜLLİYEDE SAHNE ALDI
TRAFİK GÜVENLİĞİNE YENİ DOKUNUŞ
YALOVASPOR GECESİNDE EYPİO COŞKUSU
ALTINOVALI İTFAİYECİLER İLÇEYE DÖNDÜ
ESENKÖY'DE SU DEPOSUNA SABOTAJ
TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
ÇİFTLİKKÖY’ÜN MİNİK PİCASSO’LARI