BAŞBAKANLA GÖRÜŞTÜ
Eklenme Tarihi : 08.03.2010 00:06:14

Ak Parti Yalova İl Başkanı Orhan Veli Döğüşçü, Yalova’ya çok amaçlı yeni bir kapalı spor salonunun yapılacağını söyledi 

Döğüşçü, Ankara’ya gittiğinde Başbakan Erdoğan’la bu konu hakkında bir görüşme yaptığını açıkladı.

Döğüşçü “ Sayın Başbakanımıza 2008 yılında Yalova’ya geldiğinde Kapalı spor salonunda yaptığı konuşmada bu spor salonunun yetersiz olduğunu ve yenisinin yapılması gerektiğini söylediği sözleri kendisine hatırlattım” dedi.

Yalova Kapalı Spor Salonunun artık ihtiyacı karşılayamadığını söyleyen Döğüşçü “Hazırladığım bir dosyayı Başbakanımıza ilettim Önceki gün Başbakanlıktan telefon ettiler. Benden bu konu hakkında bilgi aldılar. 2011 Bütçesi içersinde Yeni bir kapalı spor salonunun yapımı gündeme gelecek” dedi.






Yorum Ekle
Yazıcıya Yolla
Arkadaşına Gönder

Copyright © 2007 Bu sitede yer alan haber, yazı ve fotoğraflar kaynak gösterilmesi halinde kullanılabilir.


  esat kuruoğlu09.03.2010 19:05:46 
 sayın azmi ağabey.Ellerine sağlık çok güzel tanımlamışsın.Yalovanın termink santrali,yalova esnafının sorunları,yalovanın ekonomisinin çöküşünü yaşadığımız bu günlerde,sanki hükümet sözcüsüymüş gibi parti yönetiçileri halen yalovanın ne zor şartlarla geçindiğini bilmiyorlar.son derece vahim bir tablo.Sen derdini anlatamazsan,Başbakan senin sıkıntılarını nereden bilecek. 
  AZMİ ÖZGÜMÜŞ09.03.2010 14:57:07 
 Sn.Dövüşçü.Sn.Başbakanımızla Yanlızca Kapalı spor salonu içinmi görüştünüz.? Peki yalovamızın ekonomik açıdan ne zorluklar içersinde olduğundan hiçmi bahsetmediniz.?AAHH Doğru ya,Yalovanın bütün sorunları çözülmüş,yanlızca Kapalı spor salonunu eksikmiş öylemi.? Yorumcu olarak size ne yazalım.?Gercekten bravo demekten başka yazılacak bir söz bulamıyorum doğrusu.