ÇİFTLİKKÖY TRANSFERDE HIZLI
Eklenme Tarihi : 26.07.2010 15:46:04

Bu sezon Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Önceki gün tam sekiz futbolcuyla birden sözleşme imzalayarak dış transfere hızlı bir giriş yapan Mavi- Beyazlılar, bu kez Avcılar Belediyespor’dan Berdan Öner ile de anlaştı.

Tuğ İnşaat’ta düzenlenen imza töreninde kendini Mavi- Beyazlı renklere bağlayan imzayı atan 25 yaşındaki genç orta saha oyuncusu “Çiftlikköy Belediyespor’da oynayacağım için büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu. Galatasaray ve Zeytinburnuspor altyapılarında da forma giyen Berdan Öner’in imza töreninde Kulüp Basın Sözcüsü Hüseyin İshak ile Genel Sekreter Turgay Aydın da hazır bulundu.

Basın Sözcüsü Hüseyin İshak, iddialı bir takım kurduklarını, dış transferde iki oyuncuya daha imza attırarak çalışmaları tamamlayacaklarını söyledi. İshak, “Daha önce Galatasaray’da oynamış tecrübeli bir futbolcu ve Yalovaspor’da forma giymiş genç bir isimle de anlaştık.

Önümüzdeki günlerde bu iki futbolcuya da imza attıracağız. Bölgesel Amatör Lig’de birbirinden zorlu rakiplerle oynayacağız. Bu maçlar öncesinde mümkün olduğu kadar, maddi imkanlarımız ölçüsünde iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Amacımız Yalova’yı en iyi şekilde temsil ederek 3. Lig’e giden yolda önemli bir aşama kat etmek” diye konuştu.

Basın Sözcüsü Hüseyin İshak, transferde tek yetkilinin Teknik Direktör İşcan Avşar olduğunu da sözlerine ekleyerek “Transferde biz hocamıza elimizdeki maddi imkanları ilettik. O da kendisi çalışabileceği en iyi oyuncularla anlaştı. İyi bir takım olduk. Ağustos ayında antrenmanlarımıza başlayarak Ekim ayındaki lige kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Çiftlikköy Belediyespor’u bu sene herkes takip etsin. Çok canlar yakacağız” dedi.






Yorum Ekle
Yazıcıya Yolla
Arkadaşına Gönder

Copyright © 2007 Bu sitede yer alan haber, yazı ve fotoğraflar kaynak gösterilmesi halinde kullanılabilir.